Kuala Lumpur
Het was weer een turbulent vluchtje van Kota Bharu naar Kuala Lumpur, maar gelukkig was het maar een vluchtje van 45 minuutjes, dus stonden snel weer op de grond.
Martje had snel een ticket geregeld voor een bus die ons bij het hotel zou afzetten, dus dat was snel voor elkaar. Rond 18 uur stonden we dan ook in de kamer. Wel nogal moe van de hele dag reizen ff lekker opgefrist en de laatste wasjes gedaan in de badkuip. We hebben vanuit de kamer een supermooi uitzicht op de Petronas Towers (zie foto's). Het zijn de hoogste identieke gebouwen ter wereld, het op 4 na hoogste gebouw ter wereld.
's Avonds simpel gegeten en terug gegaan naar de kamer, helaas was de fitness en het zwembad al gesloten.... Vanmorgen op tijd uit bed en even de fitness in gedoken, daarna een super uitgebreid ontbji gehad en om half 11 vertrokken naar China Town. Wat een belevenis!! Dit is het echte paradijs voor shoppers!!!

Zo waarschijnlijk nog even relaxen bij het zwembad van het hotel (het is namelijk heerlijk weer!!) en vanavond nog een filmpje pakken. Morgen weten we nog niet wat we gaan doen. We vertrekken pas heel laat (23.15 lokale tijd), dus we moeten nog wel even bedenken wat we gaan doen. We gaan in ieder geval zelf met het openbaar vervoer naar de luchthaven proberen te komen, dat is al weer een uitdaging op zich

Nou we hopen dat jullie onze verhalen leuk vonden en hopen jullie allemaal weer snel te zien!
Tot in Nederland!! (We gaan proberen wat mooi weer hiervandaan mee naar huis te nemen

Liefs Marieke en Wendy
goeie verhalen iedere keer weer, waar ik ook was, heb ze allemaal gelezen, maar ook leuk dat jullie weer naar huis gaan denk ik??
xx
Ow het klinkt allemaal zo super meiden!!! wil ooookkk!!!:D:D:D
Neem alsjeblieft koffers vol met mooi weer mee, want het komt hier met bakken naar beneden. Kussen!!!!!!
Dat zullen we zeker doen!! Tot snel allemaal!!