Cameron Highlands/Ipoh
Daar zijn we weer met een update! Gisteren zijn de plannen gewijzigd omdat het niet meer lukte om een tour naar de Cameron Highlands te regelen. Aangezien dit een echte 'must see' is hier, hadden we besloten een dag langer in Ipoh te blijven, zodat we vandaag naar de Cameron Highlands konden.
Gisteren dus veel organisatie werk gedaan om de komende overnachtingen te regelen. In de middag zijn we wat rond gaan lopen (heerlijke wafels met chocolade en jam gegeten!) en op zoek gegaan naar een zwembad. Daar kwamen we rond half 5 aan, bleek het zwembad dicht te gaan tussen 5 en 6. Dus maar even koffie gaan drinken op een terras om de tijd te overbruggen. Bij de koffiebar werkte een kerel die wel een praatje wilde maken.... we kwamen dus niet meer van hem af... we zijn maar een rondje gaan lopen en kwamen toen terecht in een badminton hal en ja hoor... binnen 5 minuten stonden we te dubbelen met 2 locals

Wij zijn hier echt een enorme attractie. Er komen hier blijkbaar weinig tot geen toeristen en al helemaal geen Europeanen... Per dag wordt er 330x naar ons getoeterd, 100 keer gepsssst en 80x gevraagd waar we vandaan komen. Iedereen kijkt ons na...

Vanmorgen om half 9 stond de taxi voor de deur voor onze tour naar Cameron Highlands. Nou dat dit een 'must see' is, daar is geen woord van gelogen!! Via een superbochtig bergparcours kom je langs alle bezienswaardigheden. Zie de foto's voor het adembenemende uitzicht, de mooie bloemen en planten en de thee/aardbei/roosplantages en de vlinderboerderij.De taxi chauffeur heeft ons overal langs gereden en eind van de middag waren we weer terug in Ipoh en hebben we werkelijk zalig gegeten! Het eten is hier echt spotgoedkoop!

Morgen vroeg gaan we met de bus naar Alor Setar. Vanaf daar gaan we naar Langkawi proberen te komen waar we de komende 2 nachten verblijven. Vanaf nu wordt het allemaal wat relaxter. We gaan minder bekijken en meer chillen op de mooie stranden

Laptop lijkt hier niet te fixen, dus we moeten het hebben van openbare computers/internet cafe's. We weten niet hoe dat op Langkawi is, maar we gaan proberen jullie op de hoogte te houden!
Dikke kus van Marieke en Wendy
Volgens ons is Maleisie een attractie rijker Kussen !!!!
we hebben het idee dat jullie ontzettend genieten !
haal eruit wat er in zit ! Thuis is het behelpen met de natuur en het eten ! ( en het weer ) Lekker gevoel he als ze jullie als een bezienswaardigheid beschouwen. Vertel volgende keer wat over het weer !
Of is dit elke dag hetzelfde ? dikke kus, ouders/schoonouders