Alor Setar/Kota Bharu
Lees net even het vorige verhaal terug en het lijkt wel alsof geen van onze plannen echt uitgevoerd wordt, maar ja dat is ook het relaxte van backpacken toch? Gisteren met ons bakkie naar de tapas tent gereden, bleek hij gerenoveerd te worden en pas over een paar dagen open te gaan... lekker dan... Toen naar de Mexicaan gegaan en ook prima gegeten.
Voor de zekerheid even alle foto's en filmpjes op DVD laten branden in een internet cafe en toen op naar een voet reflex massage... Martje durfde het niet aan omdat haar voeten 'te gevoelig' zijn, dus alleen ik ging in de stoel zitten. Natuurlijk geen woord te wisselen met het vrouwtje, omdat ze alleen chinees sprak, maar ze deed haar best. Martje moest steeds ergens anders heen kijken omdat ze zo hard moest lachen om mijn gekke bekken.... het deed pijn!!!! Ze zeggen dat het goed voor je is, dus heb maar even doorgebeten....
Ook besloten om de plannen te veranderen, omdat het risico heel groot zou zijn dat we smorgens de bus zouden missen naar Kota Bharu. Dus we konden rustig aan doen. 's morgens wel weer op tijd uit bed, zodat we nog een uurtje op het strand konden liggen. Daarna naar de ferry gegaan, waar we een nogal wilde boottocht hadden deze keer. Zowel Martje als ik tegen overgeven aan

Vanmorgen om 10 uur met de bus vertrokken vanuit Alor Setar. Onderweg alleen maar bergen en supermooie jungle. TIjdens de lunch stonden we bij een wel heel lokaal tentje, wat 2 dingen betekent hier... dat het eten heeeeet is!!

De mensen van ons hostel zijn superaardig en de neef van de eigenaresse heeft een hostel op de Perhentians, dus vanavond om 21 uur weten we of we daar de komende 2 nachten gaan verblijven!! Dat zou wel top zijn. Als dat niet lukt gaan we dagtochten die kant op maken. Mocht het dus lukken, dan horen jullie pas woensdag weer wat van ons, want op de eilanden is geen internet!
Veel liefs van Marieke en Wendy
Wat is dat toch allemaal tof waar jullie mee bezig zijn. Heel veel plezier op de eilanden Kuszz
Weer een geweldig verhaal, goed Marieke dat je je training bijhoudt. En Wendy? Neeem je een voetmassage, ga je 8 uur in de bus zitten!